2011. november 29., kedd

Zokni helyett sapka

az idei ősz-tél slágere. A fotókkal nagy elmaradásban vagyok, így visszafelé kezdem, a legfrissebbel, mert merő elfogultságból ez a kedvencem.

Az én túlbuggyos beretem után Hanna nagyon szeretett volna valami nagylányos buggyos sapkát, de csak módjával mertem bővíteni, nehogy nagyon lecsúszkálós díszviselet legyen.

Az anyaga Barkától való Zauberwiese, amit webshop fotója alapján valamiért jelentősen vastagabbnak gondoltam, pedig ott volt minden információ. A kellő melegség és tartás miatt két szállal kötöttem a sapkát és a sálat is. Nagyon szép lett és csudafinom viselet. Meglepve vettem észre, hogy az egyébként túlságosan vékonyan öltözni akaró kislány magán felejti a sapkát akkor is, ha már fedett térben vagyunk és más fejfedőt rég levett volna. Nem feszegettem a kérdést, de gyanítom, hogy olyan puha és lélegző viselet a fején, hogy nem zavarja, amikor belép egy fűtött térbe:)
A fehér virágot Barka Cinegéből horgoltam rá egy a horgoblogon talált rózsaleírás alapján - ezúton is köszönet érte!

A sál mintáját egy szülinapra kapott régesrégi mintagyűjteményben találtam. Nagyon egyszerű és haladós volt, nem győztem kötni!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, igazi nagylányos összeállítás. Csudaklassz!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Adri, nagy is az öröm vele. A jó hír az, hogy amilyen mutatós, olyan haladós mindkettő:)

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails