2011. szeptember 15., csütörtök

Indián nyár

Elsodortak a nyári hónapok a blog mellől, pedig sorra készültek a szépségek, lesz miből csemegéznek a következő bejegyzésekhez. Hol idő nem volt, hol fényképezőgép, hol modell:)
Hanna bolerója mintapróbának indult. Tenyérnyi volt, amikor a Hatéves meglátta és magától értetődő természetességgel megkérdezte: "Anyuciii, ez nekem lesz?" - Hát lehet épp a tiéd is... hangzott a válasz. Gyors és hálás munka volt, sok örömmel. És ugye nem meglepő, hogy a sajátom, ugyanezen mintából még szinte sehol sem tart? Pedig nagyon készültem egy nyári anya-lánya fotózásra!



A boleró tulajdonképpen egy téglalap, amely az ujj-részeknél össze lett varrva. Játszadoztam sokáig a gondolattal, hogy a nyaki és derékrészekre fodrot/gallért kössek vagy horgoljak, de egyelőre nem került rá sor. Vállpántos ruhácskával így is nagyon mutatós darab, jól illik a kicsi lány ruhatárába. És olyan szépek lettek ezek a koraőszi fotók, hogy egyáltalán nem bánom, hogy ilyen sokat kellett várni rá!



2 megjegyzés:

  1. Milyen szépecske. Hanna, és a boleró is. Jó ötlet volt ez a minta. Na, és a fotós se kutya...

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük:) mindannyian. Hanna önmagából eredően ilyen, a minta meglepően egyszerű és haladós, Ati szeme nagyszerű - én meg bezsebelem a szép szavakat:D

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails