2013. november 7., csütörtök

Volt egyszer,

hol nem volt egy naaagy csomag lila DROPS Nepal. A szoknya, ami belőle készült, azóta is a ruhatáram egyik kedvenc darabja. Jó volt kötni, fantasztikusan kellemes viselni és jóval kevesebb fonal kellett hozzá, mint amit beszereztem.

Így aztán egyre nagyobb türelmetlenséggel nézegettem a megmaradt négy gombolyagot. Az összeset belekötni egy hatalmas sálba mégsem akartam, de nagyon vágytam valami kiegészítőre a szoknyához. A választék a ravelryn óriási, szinte zavarbaejtő, de viszonylag gyorsan elköteleztem magam Snorka Glücksburg sálja mellett.


Egyszerű, gyors minta, illik a szoknyához, no meg hozzám is.
A megmaradt 4 gombolyagból majdnem 3 került a sálba, így nyitva maradt a kérdés, mi lesz az utolsóval. Most azt gondolom, szerzek még egy gombócot és jöhet a kesztyű a kollekcióba:)

S ha már a nem-dokumentált kedvenceket emlegettem, a sállal viselt felső tavaly télen készült. Hosszú munka volt, mert Barka Cinegéből 3-as tűvel L-es méretű felsőt kötni időigényesnek bizonyult a két gyerkőc és munka mellett. A Camden felső hosszú ujja még azóta is várat magára. Sokáig azt gondoltam, hogy visszabontom ezt a felsőt, mert nem elég testre simuló a váll - és mell része, de végül nem volt szívem hozzá. Az eredeti minta vastagabb fonalra íródott, az átszámítás a felső nagy részénél sikerült, de a végén azt gondolom túlságosan siettem... Így kerülte el a fotózást és boldog blog-mutogatást, holott rendkívül jó darabnak bizonyult és sokat viselem.


2 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails